Schilder Limmen

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Schilder Limmen

Bent u op zoek naar een schilder om uw woning binnen of buiten op te knappen? Bronkhorst Schilderwerken is werkzaam in Limmen en omgeving en kan u daarom helpen bij het opknappen van uw woning om het zo weer een prachtige uitstraling te geven die uw huis verdient. Wij focussen ons met onze diensten op kwaliteit en duurzaamheid.

Binnenschilderwerk

Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in uw woning/werkruimte. Hier in kan Bronkhorst Schilderwerken u wellicht bij adviseren en helpen.

Bekijk binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Om te voorkomen dat het schilderwerk mat wordt, scheuren krijgt en los laat, is het van belang dat u tijdig onderhoud pleegt.

Bekijk buitenschilderwerk

Latexwerk

De huidige trend voor binnen is om een latex te gebruiken die goed afneembaar is, zonder dat dit ten kosten gaat van het resultaat.

Bekijk latexwerk

Houtrot reparaties

Mocht er tijdens inspectie of werkzaamheden blijken dat er spraken is van houtrot, kan ik dit voor u oplossen.

Bekijk Houtrot reparaties

Schilderwerk buiten
Schilder Limmen
Schilderwerk trap
Buitenhuis schilderwerk

Schilder in Limmen nodig?

Naast de kwalitatief hoge en duurzame binnen en buiten schilderwerken, bieden wij andere diensten aan die een toegevoegde waarde leveren aan uw woning. Hierbij kunt u denken aan latexwerk, houtrot reparatie en glaszetten. Door de juiste technieken te gebruiken en de juiste materialen, kunnen wij u een kwaliteit leveren die jarenlang mee zal gaan. Naast onze dienst, is het voor u zelf ook nodig om te zorgen dat deze kwaliteit blijft. Om de duurzaamheid te vergroten, is het van belang dat het goed schoon wordt gehouden.

 

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Limmen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan werkzaamheden in Heiloo, Alkmaar en Castricum. Wij helpen u graag verder. Vraag dan direct een offerte aan via ons offerteformulier of neem contact met ons op door te bellen of te mailen.

Duurzaam en van kwaliteit. Vraag direct een offerte aan.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen