Schilder Castricum

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Schilder Castricum

U bent op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een schilder in Castricum die zich richt op kwaliteit en duurzaamheid. Schilderwerken binnen- en buitenshuis behoren tot de hoofd werkzaamheden van Bronkhorst Schilderwerken Castricum. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor latexwerk, houtrot reparatie en glaszetten. Wij bieden u het complete plaatje op een klantvriendelijke en betrokken manier.

Binnenschilderwerk

Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in uw woning/werkruimte. Hier in kan Bronkhorst Schilderwerken u wellicht bij adviseren en helpen.

Bekijk binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Om te voorkomen dat het schilderwerk mat wordt, scheuren krijgt en los laat, is het van belang dat u tijdig onderhoud pleegt.

Bekijk buitenschilderwerk

Latexwerk

De huidige trend voor binnen is om een latex te gebruiken die goed afneembaar is, zonder dat dit ten kosten gaat van het resultaat.

Bekijk latexwerk

Houtrot reparaties

Mocht er tijdens inspectie of werkzaamheden blijken dat er spraken is van houtrot, kan ik dit voor u oplossen.

Bekijk Houtrot reparaties

Schilderwerk buiten
Schilder Castricum
Schilderwerk trap
Buitenhuis schilderwerk

Schilder in Castricum nodig?

Wanneer u uw woning laat schilderen, binnen of buiten, is het natuurlijk fijn als dit langere tijd goed blijft. Hier kunnen wij, Bronkhorst Schilderwerken Castricum, de eerste stap in betekenen door met materialen van hoge kwaliteit te werken, verf te gebruiken die goed blijft zitten en technieken toe te passen die ervoor zorgen dat het op de juiste manier wordt aangebracht. Daarnaast kunt u er zelf ook voor zorgen dat het beter blijft zitten en mooier blijft door het schoon te houden en goed te verzorgen.

 

Onze werkomgeving is rondom Castricum. U kunt ons schilderwerk naast in Castricum bijvoorbeeld ook vinden in Heiloo, Limmen en Alkmaar. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een vraag? Vraag dan direct een offerte aan via ons offerteformulier of neem contact met ons op door te bellen of te mailen.

Duurzaam en van kwaliteit. Vraag direct een offerte aan.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen