Schilder Alkmaar

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Schilder Alkmaar

Bent u op zoek naar een schilder in Alkmaar? Maar bent u specifiek op zoek naar een schilder die zorgt voor schilderwerken van hoge kwaliteit en gebruik maakt van verf die langdurig op uw materiaal blijft zitten? Dan bent u bij Bronkhorst Schilderwerken op het goede adres. Wij zijn gefocust op duurzaamheid en kwaliteit. Het is belangrijk dat u de kwaliteit van uw woning behoudt door het op zijn tijd te (laten) schilderen op basis van de beste technieken en materialen, en dat doen wij.

Binnenschilderwerk

Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in uw woning/werkruimte. Hier in kan Bronkhorst Schilderwerken u wellicht bij adviseren en helpen.

Bekijk binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Om te voorkomen dat het schilderwerk mat wordt, scheuren krijgt en los laat, is het van belang dat u tijdig onderhoud pleegt.

Bekijk buitenschilderwerk

Latexwerk

De huidige trend voor binnen is om een latex te gebruiken die goed afneembaar is, zonder dat dit ten kosten gaat van het resultaat.

Bekijk latexwerk

Houtrot reparaties

Mocht er tijdens inspectie of werkzaamheden blijken dat er spraken is van houtrot, kan ik dit voor u oplossen.

Bekijk Houtrot reparaties

Schilderwerk buiten
Schilder Alkmaar
Schilderwerk trap
Buitenhuis schilderwerk

Schilder in Alkmaar nodig?

Bronkhorst Schilderwerken is als schilder in Alkmaar is gespecialiseerd in schilderwerken voor binnen en buiten. Naast nieuw schilderwerk, omvat onze dienstverlening ook schilderen als onderhoud of herstel. Binnen onze klantenkring staan wij bekend als een bedrijf dat betrokken en klantvriendelijk is, waarbij kwalitatief hoog schilderwerk wordt afgeleverd. Wel is het belangrijk om na een schilderbeurt de materialen zelf goed te onderhouden door het bijvoorbeeld schoon te houden. Wij beheersen de juiste technieken om uw huis tot een prachtig geheel te krijgen.

 

Wij zijn werkzaam in de omgeving van Alkmaar. U kunt ons schilderwerk naast in Alkmaar bijvoorbeeld ook vinden in Heiloo, Limmen en Castricum. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan via ons offerteformulier of neem contact met ons op door te bellen of te mailen.

Duurzaam en van kwaliteit. Vraag direct een offerte aan.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen